Links

Mediators Collectief

 

  • Mediatorsfederatie Nederland  het MfN-Register (voorheen NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN mediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities
  • De Raad voor Rechtsbijstand De raad zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen onder meer een bijdrage in de kosten van de mediator kunnen krijgen (toevoeging)
  • Mediators Collectief  Mediators Collectief is een landelijk samenwerkingsverband van een 25-tal MfN Register Mediators. De MC-mediators begeleiden bij echtscheiding, arbeidsconflicten, ontslagzaken, conflictgerelateerd ziekteverzuim, zakelijke geschillen, fusie en overname en bieden handelsbemiddeling in heel Nederland.
  • Professionele Mediators is een landelijk netwerk van uitsluitend zeer ervaren MfN-registermediators (Mediatorsfederatie Nederland) die u begeleiden naar een snelle en duurzame oplossing voor de kwestie die u bezig houdt, zodat u op een positieve manier verder kunt.
  • Partner van Regiomediation.nl
    Wij zijn partner van Regiomediation.nl, een website voor mediation bij scheiden . Alle mediators van deze website zijn MfN gecertificeerd.