Links

Mediators Collectief

 

  • Mediatorsfederatie Nederland  het MfN-Register (voorheen NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators. MfN mediators zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities
  • De Raad voor Rechtsbijstand De raad zorgt ervoor dat mensen met een laag inkomen onder meer een bijdrage in de kosten van de mediator kunnen krijgen (toevoeging)
  • Mediators Collectief  Mediators Collectief is een landelijk samenwerkingsverband van een 25-tal MfN Register Mediators. De MC-mediators begeleiden bij echtscheiding, arbeidsconflicten, ontslagzaken, conflictgerelateerd ziekteverzuim, zakelijke geschillen, fusie en overname en bieden handelsbemiddeling in heel Nederland.
  • Professionele Mediators is een landelijk netwerk van uitsluitend zeer ervaren MfN-registermediators (Mediatorsfederatie Nederland) die u begeleiden naar een snelle en duurzame oplossing voor de kwestie die u bezig houdt, zodat u op een positieve manier verder kunt.
  • Hoezen Advocatenkantoor te Winterswijk levert dienstverlening op maat, waarbij uw belang en het geven van een begrijpelijk advies over zowel de mogelijkheden als eventuele risico’s voorop staat. Zij zijn ervaren in diverse rechtsgebieden, van personen- en familierecht tot jeugdrecht en bestuursrecht en . van arbeidsrecht tot strafrecht.